VVD Ooststellingwerf nodigt belangstellenden uit voor bezoek aan Horecawerf Noord Nederland

VVD Ooststellingwerf nodigt belangstellenden (u hoeft geen lid van de VVD te zijn!) uit voor een bezoek met een rondleiding aan de Horecawerf Noord Nederland op 23 april 2015 om 20.00 uur.

De VVD is op deze avond de gast van Horecawerf Noord Nederland. Na haar reguliere ledenvergadering stelt de VVD Ooststellingwerf elke belangstellende in de gelegenheid vanaf 20.00 uur de Horecawerf Noord Nederland te bezoeken. De bijeenkomst is OPENBAAR en met name ook toegankelijk voor niet leden.

Een bezoek aan de Horecawerf biedt u de gelegenheid kennis te maken met een van de meest toonaangevende ontwikkelingen op zakelijk gebied van de afgelopen tijd in onze gemeente.

Na een inleiding door Horecawerf Noord Nederland kan de opstelling worden bewonderd en kunnen vragen worden gesteld. Onder het genot van een hapje en een drankje sluiten we deze avond rond 22.00 uur af.

U allen bent uitgenodigd!

HORECAWERF NOORD NEDERLAND

Horecawerf Noord Nederland is een bedrijf waarin 36 gespecialiseerde topleveranciers voor de horecabranche zijn verenigd. In Oosterwolde vindt u een inspirerende showroom en een krachtige kennis- en expertisebundeling voor horeca-ondernemers in Noord Nederland.

De 2.000 vierkante meter tellende showroom biedt een inspirerend beeld van de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van interieur, keukenapparatuur, techniek en dienstverlening.

De tientallen modelopstellingen geven een beeld van meerdere disciplines die onderdeel uitmaken van Horecawerf Noord Nederland. Alle partners zijn volledig zelfstandig en verplichten niet tot verdere samenwerking. De ware kracht van Horecawerf Noord Nederland is de bundeling van expertise binnen een branche die altijd in beweging is. Een inspiratiebron waar iedere horeca-ondernemer zijn of haar voordeel mee kan doen.

Adres:

Waardeel 12, 8431 ND Oosterwolde

 

De VVD Ooststellingwerf hoopt zoveel mogelijk belangstellenden op 23 april 2015 om 20.00 uur te mogen begroeten.